Wat doen wij allemaal?

iDOTMEDIA ís internet. We dromen digitaal, we ademen bits & bites en we smullen van verse plug-ins en apps. Binnen onze webbubbel werken we aan nieuwe, vernieuwde en verbeterde online activiteiten voor uw organisatie.

/ Websites

Van de eerste brainstorm en krabbels over de opzet tot het kiezen van kleur, vorm en de technische realisatie van uw website of webshop. Het creëren van een goede website of webshop is maatwerk en dat nemen wij héél serieus.

Meer informatie
responsive website idotmedia

/ Webshops

Heb je al een (online)winkel of heb je een idee welke je wil realiseren? Wij voorzien je van alle tools om een succesvol merk van je webshop te maken.

Meer informatie
Webshops op maat bij iDOTMEDIA

/ Webapplicaties

Hoe moeilijker de puzzel, hoe meer plezier wij hebben! iDOTMEDIA lééft voor complexe webapplicaties: we zoeken nu eenmaal graag naar dé oplossing om een ingewikkeld proces zo eenvoudig mogelijk door te (laten) lopen.

Meer informatie
web applicaties idotmedia

/ Internetmarketing

Zoekmachineoptimalisatie (SEO), adverteren via zoekmachines (SEA), remarketing, conversie-optimalisatie en social media marketing…klinkt als abacadabra? Laat internetmarketing dan met een gerust hart en iDOTMEDIA en onze samenwerkingspartners over.

Meer informatie
Website internet marketing

/ Hosting & Onderhoud

Het is als een pizza met krokante bodem en warme chocomelk met slagroom: bij een goede website hóórt goede hosting. Als onze klant bieden we u te allen tijde standaard premium hosting. Met onze aanvullende diensten bent u bovendien verzekerd van altijd online.

Meer informatie
Hosting en domeinnaam services iDOTMEDIA

TeamLeader

TeamLeader is een opkomend CRM-systeem dat zich voornamelijk richt op het projectmanagement van bedrijven. Met alle handige functionaliteiten zijn gebruikers in staat om interne processen gemakkelijk en snel online te beheren.

iDOTMEDIA is premium-reseller van TeamLeader. Binnen onze rol als premium-reseller ontwikkelen wij ook voor klanten koppelingen en integraties met TeamLeader zodat TeamLeader optimaal gebruikt kan worden.

Start Demo
teamleader
 

Samen kijken naar uw online kansen?

Robert Groot

Contact opnemen