iCARE ondersteunt goede doelen

iDOTMEDIA ondersteunt met zijn ‘iCARE’ lokale doelen die zich inzetten voor het welzijn van diegene die het minder hebben getroffen dan wij.

Wij doen dit door initiatieven te steunen met datgene waar wij goed in zijn; het bouwen van goede en wervende websites. Met onder andere websites willen wij organisaties van goede doelen steunen. Een professionele website wekt vertrouwen en genereert daardoor meer geld voor het goede doel.

Zwemtocht Den Helder – Texel

Stichting Be Tough

iDOTMEDIA is inmiddels al vier jaar trotse sponsor van Stichting Be Tough, die jaarlijks de zwemtocht Den Helder – Texel organiseert. Met deze zwemtocht wordt geld opgehaald voor Stichting ‘Spieren voor Spieren’. De opbrengst van de eerste vier edities kwam zelfs boven de €100.000,- uit.

Het ingezamelde geld wordt door Spieren voor Spieren gebruikt om het leven van kinderen met spierziekten te verbeteren en hen een beter perspectief voor de toekomst te bieden.

Concreet betekent dit dat:

  • Er onderzoek kan worden gedaan naar verschillende spierziekten
  • Hulpmiddelen kunnen worden gefinancierd
  • Kinderen met een spierziekte kunnen worden opgevangen in het Spieren voor Spieren Kindercentrum

Bekijk website

Onze werkzaamheden

iDOTMEDIA houdt zich achter de schermen bezig met zowel on- als offline activiteiten. Zo zorgt iDOTMEDIA offline voor flyers en posters die overal verspreid worden, zodat er zoveel mogelijk mensen meedoen, zit iDOTMEDIA in het bestuur, en zorgt iDOTMEDIA online voor een mooie website waarmee geld kan worden opgehaald.

iDOTMEDIA ondersteund sticht betough

Jorick Quax, bestuurslid Stichting Be Tough:
''Daar helpen waar onze krachten liggen, dat is wat we doen''.

Spinning voor Kika

Spinning voor Kika

My HealthClub/Cargill tbv Stichting KIKA

iDOTMEDIA is al vijf jaar sponsor van de Spinningmarathon. Deze marathon wordt jaarlijks georganiseerd ter ondersteuning van verschillende goede doelen, dit jaar is dat voor Stichting KiKa. Het volledige bedrag dat wordt opgehaald gaat naar het goede doel. Het team van organisatoren (en alle helpende handen) bestaat uit vrijwilligers. In 2015 is er ruim €22.000,- euro opgehaald. De Spinningmarathon is een initiatief van sport-, fitness- en wellnessclub My HealthClub in Heerhugowaard, dat in 2016 wordt ondersteund door hoofdsponsors Cargill en Assa Abloy. Het geld dat ingezameld wordt voor KiKa wordt gebruikt om kinderen met kanker te helpen. KiKa financiert hier onderzoek naar kinderkanker mee.

Bekijk website

Onze werkzaamheden

iDOTMEDIA is jaarlijks druk met zowel on- als offline activiteiten. Voor de Spinningmarathon zijn flyers en posters nodig. Die verzorgt iDOTMEDIA. Daarnaast zit iDOTMEDIA in het bestuur en maakt ieder jaar een mooie en wervende website zodat er zoveel mogelijk geld kan worden opgehaald voor het goede doel.

Arjen Geelhoed, organisator Spinningmarathon:
''Samen sporten voor KIKA vol passie en overgave''.