Type2Solutions

Responsive website

Type2Solutions is gespecialiseerd in Data en Label Management. Hiervoor heeft T2S diverse tools ontwikkeld die door grote bedrijven zoals KLM, FMC en Veenman worden gebruikt.

full-t2s-mockup

Responsive website

Type2Solutions is in de loop der jaren dusdanig gegroeid dat de oude website niet meer voldeed aan de wensen en maatstaven van deze tijd. Het werd daarom tijd voor een nieuwe website.

De nieuwe website van T2S draait op het content managing system (CMS) WordPress, hierdoor is de website met alle bijbehorende modules makkelijk te beheren. Om de gebruikers en bezoekers van de website een optimale gebruikerservaring te bieden, is de website volledig responsive. Hierdoor schaalt de website mee op elk apparaat.

Wat hebben wij gedaan?

  • Vormgeving volledig op maat, uitgewerkt voor desktop, tablet en mobiel.
  • WordPress ontwikkeling
  • Visual Composer integratie, voor de opmaak van pagina’s
  • Responsive – mobielvriendelijke website
responsive-website-t2s

Interactieve onderdelen

De website van T2S heeft een aantal unieke functies die de bedrijfsvoering uitlichten en benadrukken.

  • Zo worden alle gegenereerde labels realtime op de website weergegeven met een zogeheten labelcounter. Deze labelcounter wordt elke minuut gerefreshed en is gekoppeld aan de software van T2S zelf.
  • Alle bedrijven en klanten die gebruikmaken van de software van T2S worden in een interactieve kaart weergegeven. Hierdoor krijgen de bezoekers in één oogopslag te zien waar de klanten van T2S zich bevinden.
  • Het nieuwsoverzicht geeft niet alleen een overzicht van nieuwsberichten, maar zet ook berichten van Twitter automatisch op een overzichtelijk timeline waardoor bezoekers gegarandeerd recent nieuws te zien krijgen.
zoom-ipad-counter-t2s
breed-presentatie-t2s
last-mockup-t2s
 

Meer weten?

Robert Groot

Neem contact op